Microsoft Visio 2019 Professional
Microsoft Visio 2019 Professional
0 Reviews | Review toevoegen

Betreft een digitale licentie voor onbepaalde tijd.

Standaard levertijd

Op voorraad!

€ 669,00
€ 269,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Microsoft Visio 2019 Professional

LET OP: Dit is een downloadartikel. Dit betekent dat u dit product NIET kunt retourneren.

De visualisatiesoftware Microsoft Visio 2019 Professional helpt vooral de verschillende afdelingen van een bedrijf om verschillende schema's te maken. Dit omvat onder andere processen, bedrijfsorganisatieschema's, circuits, plattegronden en plattegronden. Industriestandaarden zoals UML 2.5, BPMN 2.0 of SDL worden ook ondersteund. De software kenmerkt zich door zijn diversiteit en flexibiliteit, omdat zowel een bedrijfsstructuur als een projectplan kan worden geschetst. Er zijn dus zelden werkgebieden waar Microsoft Visio 2019 Professional geen voordeel biedt.

De vertrouwde functies van de vorige versie zijn nog steeds beschikbaar voor Microsoft Visio-gebruikers. Er zijn echter veel verbeteringen aangebracht en functies zoals vormen zijn toegevoegd. De focus van deze ontwikkeling lag op teamwork binnen een bedrijf.

Koop Visio 2019: maak snel en eenvoudig schema's

Een groot aantal nieuwe sjablonen maakt het makkelijker om aan de slag te gaan met Microsoft Visio 2019 Professional. Twee nieuwe soorten templates zijn speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van websites en software. Visio 2019 biedt ook nieuwe brainstorm-, organisatieschema- en SDL-sjablonen. Dankzij de webgebaseerde presentatie kunnen de gegevens ook via het internet worden gedeeld. De gegevens kunnen ook als PDF-bestand worden opgeslagen en verzonden.

Microsoft Visio 2019 Professional controleert zelfstandig de gegevens en past de wijzigingen die hebben plaatsgevonden direct toe. Hierdoor is het niet meer nodig om handmatig bij te werken. Alle deelnemers werken daarom altijd aan de actuele status van hun project. Aangezien de interface van de software sterk lijkt op de Office-interface, zullen gebruikers snel hun weg vinden in Visio 2019.

Koop Microsoft Visio - profiteer van de vele functies en kenmerken

Particulieren of bedrijven die de nieuwe Microsoft Visio 2019 Professional aanschaffen, ontvangen software met meer mogelijkheden:

  • Flexibele verwerking
  • Simultaan bewerken van individuele teamleden
  • Statusweergaven in real time
  • Ondersteuning van meerdere gegevensbronnen
  • Het genereren van diagrammen is datagestuurd
  • Wireframe-schema's voor websites kunnen nu worden gemaakt
  • Er zijn nieuwe UML-tools beschikbaar
  • Verbeterde ondersteuning voor AutoCAD

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.